Turen går til Als

Turen går til Als

Santander-cupen 4.runde plejer ikke just at have 1.divisionshold på menuen, men i denne sæson blev der plads til nogle af dem, f.eks. TM Tønder og vi var så heldige at trække et sønderjysk hold, så vi ikke skal så langt hjemmefra. Als HF der er et klubfællesskab mellem NSU håndbold og Sydals HK spiller både hjemmekampe i Sydals og i Diamanten Kultur- og Idrætscenter i Fynshav og det er i sidstnævnte at holdet tager i mod TM Tønder Håndbold.

Als HF frister en tilværelse i serie 1 hvor modstanderne er Øster Højst, SV Tinglev, BBI Saxburg 2, Ensted og Sønderborg 3, startede sæsonen med at tabe ude til det suveræne tophold fra Øster Højst, med 37-28. Siden er det blevet til 3 sejre og de indtager 2.pladsen i rækken. I Santander-Cuppens 3.runde slog de BBI Saxburgs førstehold, der ligger i Jyllandserien med imponerende 35-29, et meget flot resultat, mod et hold der for et par år siden var tæt på at rykke op i 3.division.

I aften, tirsdag klokken 19.00 løber de to hold så ind til sønderjysk derby i hallen i Fynshav, til en kamp hvor TMT Red support har meldt deres ankomst. Vi glæder os til en kamp i en forhåbentlig velopfyldt hal med masser af pokalstemning.