På lørdag spiller vi i køge

Turen går til Køge

TMT, Grindsted, TSØ, Skive og HØJ. Det er programmet for Køge for resten af sæsonen og med syv point op til den rigtige side af stregen, skal de nærmest vinde dem alle, og så rækker det måske alligevel ikke. Så Køge må nok se i øjnene at de må en tur ned i 2.division og i værste fald kan det allerede ske på lørdag. Omvendt kan de så allerede begynde at spille mere frit, og frisk til, hvilket HC Midtjylland fik at mærke, sidst Køge spillede hjemme. Her spillede Køge helt lige op med topholdet, der dog endte med at vinde 29-30. Siden er det blevet til nederlag i Odense og Aarhus.

Mens Køge altså har tabt de seneste tre kampe, har TM Tønder vundet fire i træk og vi jagter stadig målsætningen om 5.pladsen. Og vi kan stadig selv afgøre om vi skal nå denne målsætning, men det betyder jo nok at vi skal have mindst 8 point i de resterende 5 kampe og gerne 10 point. Vi må på ingen måde tabe i Køge, mod holdet der indtager sidstepladsen. Risikoen er der dog altid. Køge spiller indimellem nogle rigtig fine kampe og må på ingen måde undervurderes. Man kan tabe til alle i den her række, hvis man ikke er mentalt til stede.

Så vi tager til Køge med samme udgangspunkt som altid. Velforberedte og med en god plan i rygsækken. Vi skal gøre det vi er gode til, stå godt i defensiven og løbe de lette mål ind. Vores etablerede angrebsspil er også blevet rigtig godt og vi viser stor disciplin i returløbet. Hvis alt dette fungerer lørdag eftermiddag i Køge, så burde der ligge to point i bussen, når vi igen drager hjemad mod det sønderjyske vadehav.

Og så glæder vi os som altid til at Red Support dukker op. De er der altid for os. Sammen er vi stærke.