Turen går til Otterup
Turen går til Otterup
Turen går til Otterup
Turen går til Otterup

Turen går til Otterup

TM Tønder spiller om vigtige point

Skrevet d. 23. november 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe kan tabes. Kampen i Otterup er dog en af de særligt vigtige. Først og fremmest ligger vi nummer ni, mens Otterup ligger nummer ti, 2 point efter os. Det i sig selv gør jo kampen vigtig. Desuden er det to stærke klubber der begge fortjener at ligge i 1.division, men det ville godt nok være rart, lige at skabe et hul på fire point til fynboerne.

Otterup spiller stort set altid lige kampe, der slutter med sejre/nederlag på 1-2 mål og der er altid lagt op til drama når TMT og Otterup tørner sammen. De kommer ind til kampen med tre nederlag i træk, men det er til HØJ, TSØ og TMS, så det er ikke bekymrende i den forstand og de tabte trods alt kun med en enkelt til både HØJ og TMS.

TM Tønder har vundet de seneste to udekampe mod Otterup med henholdsvis 20-23 og 31-35 i to meget forskellige kampe. Det kan vi ikke ligge så meget i op til fredagens kamp. Der står 0-0 og alt kan ske. Otterup er kommet helskindet gennem de seneste svære kampe og er næppe ramt på selvtilliden.

Selvtillid må TMT truppen også have masser af, til trods for det seneste nederlag til HØJ. Holdet spillede en fremragende kamp, men manglede lige marginalerne til sidst og holdet bør have stor tro på sig selv. Troels Clausen er tilbage og viste storspil og fremragende fysik mod HØJ og han bliver en stærk joker at have siddende. Skarphed i afslutningerne og marginalerne på vores side og så bare en hel masse udstråling. Det er hvad der bliver brug for i Otterup, så er der gode chancer for at pointene kommer med hjem til Tønder. Vi håber på drengene og en fantastisk opbakning på lægterne.

Kampen spilles i Otterup Idrætscenter, fredag aften klokken 19.30.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ung bagspiller til TM Tønder

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. 19- årige...
4 uger siden

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
3 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden