Udspillet

Udspillet

TM Tønder var lørdag eftermiddag en tur i Maribo, for at møde Team Sydhavsøerne, der for bare en uge siden skuffede eget publikum, med et nederlag hjemme mod Grindsted. Det skulle gå ud over TM Tønder og det gjorde det i den grad. TMT måtte denne gang undvære Livio Klausen, ligesom Anton Filtenborg ikke havde kunne træne hele ugen, efter et uheld ved mandagstræningen, så vi var lidt udfordret i højre side.

Viktor Bergholt kunne bringe TMT foran 1-0 og ved stillingen 1-1 skød Casper Madsen et straffekast langt over målet og man tænkte “åh nej, ikke en af de dage”. Men det var en af de dage, hvor friløbere blev brændt med skud lige på kroppen af TSØ keeper Oliver Larsen, der blev skudt godt og grundigt i gang, lige fra start. Samtidig har TSØ Nikolaj Jørgensen der fuldstændig styrer deres spil og selvom han nøjedes med at score 8 gange, så gør han bare sine medspillere gode og har næstsidste hånd på næsten alt.

TM Tønder fulgte med til 6-4, men stille og roligt trak hjemmeholdet fra. De havde bare lidt mere energi, lidt mere udstråling og lidt mere ild i øjnene, end vi havde og forskellen på disse udtryk blev større som kampen skred frem. Angrebsmæssigt havde vi det svært mod et stærkt og bevægeligt TSØ forsvar og så kunne TSØ bagspillerne bare skyde udefra, hvilket gjorde det svært for vores forsvar. 15-8 ved pausen var voldsomt, men ikke ufortjent.

Det sidste håb forsvandt hurtigt efter pausen, da TSØ vandt de første syv minutter med 6-1 og så stod der voldsomme 21-9 på tavlen. Selv i undertal var de overlegne og TM Tønder lykkedes bare slet ikke med noget, mens alt hvad TSØ rørte ved endte med et mål. Begge hold skiftede en del ud, men Nikolaj Jørgensen blev på banen og om ikke andet, så kunne man da nyde hans spil og nyde at se hvilken glæde han udstråler når han er på banen, han har et kæmpe overskud. Kampen sluttede 31-19 og det var egentlig ikke et mål for stort, på en dag hvor TSØ ramte topniveauet og TM Tønder ramte bundniveauet.