Ung keeper forlænger

Ung keeper forlænger

TM Tønder Håndbold har forlænget kontrakten med et af de lokale talenter. Målmand Emil Mathiasen har underskrevet en 1-årig kontrakt med klubben.

Emil Mathiesen har allerede i denne sæson spillet 12 kampe for 1. divisionsholdet, og han er en talentfuld målmand, som det glæder cheftræner Michael Wollesen at have i truppen i den kommende sæson:
”Emil har igennem hele sæsonen gennemgået en flot udvikling, og da Haagen blev hentet tilbage til REHH, har Emil taget flot over. Selvom han ikke er en Tønderdreng har han været i klubben en del år, og han anses derfor som en lokal spiller, der vil klubben det bedste. Som spiller er han utrolig dedikeret. Han træner hårdt, møder altid velforberedt op, og han er meget seriøs. Hans store force er hans forudseenhed og hans evne til at læse skytterne. Emil kan stadigvæk udvikle sin hurtighed og sin evne til at blive endnu bedre på nærskud. Det glæder mig, at Emil vil fortsætte den udvikling i Tønder.”

Også Emil Mathiasen glæder sig til at fortsætte karrieren i TM Tønder Håndbold:
”Jeg har valgt at forlænge min kontrakt med TM Tønder, da jeg føler mig rigtig godt tilpas i klubben og ser TMT som en klub, hvor jeg kan udvikle mit målmandsspil yderligere. Træningsmiljøet er godt og velfungerende, og der er et godt fællesskab på holdet. Til den kommende sæson ser jeg rigtig meget frem til at skabe gode resultater sammen med spillerne og klubbens mange fans”.

I TM Tønder ser vi frem til de sidste to kampe i årets turnering – først mod Team Sydhavsøerne på udebane, og så sidste kamp på hjemmebane i Tønder Hal 2, lørdag den 9. april klokken 16:00, hvor HC Odense kommer på besøg. Vi håber mange vil komme og bakke spillerne op i denne kamp.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold