Ung venstrefløj til TMT

Ung venstrefløj til TMT

TM Tønder har underskrevet en 2-årig aftale med fløjspilleren Nicolaj Snogdal, der kommer til klubben fra KIF Kolding. Nicolai er 21 år gammel, og har i denne sæson været tilknyttet ligatruppen i KIF Kolding, hvor han indtil nu i denne sæson har spillet 8 kampe.

Nicolai har tidligere spillet seniorhåndbold i 1. division for Skovbakken, mens hans ungdomskarriere bl.a. bragte ham til VRI, AGF, HEI og ØBG Silkeborg. Den unge fløjspiller glæder sig til at komme til Tønder:
”Jeg ser meget frem til at skulle tørne ud for TM Tønder i de kommende to sæsoner, hvor jeg håber at kunne udvikle mig både som håndboldspiller og som person. Der er mange unge spillere i truppen, og jeg er sikker på, at det gode træningsmiljø, som er i Tønder, vil give mig et step op. Jeg kender mange af de nuværende spillere, og ser frem til at bidrage med min del til truppen. Jeg håber naturligvis også, at jeg får en masse kampminutter, så jeg dels kan få mere erfaring, men også den vej igennem udvikle mig som spiller. Jeg flytter til Tønder i sommerferien, så jeg kan være i området og forhåbentlig finde et job nogle timer om ugen.”

Sportschef Steen Thomsen ser frem til at få den talentfulde fløjspiller til klubben:
”Nicolai er en person der gør tingene 100 procent. Han er meget seriøs omkring håndbolden og vil sikkert bidrage med en masse energi, seriøsitet og hårdt arbejde. Hertil kommer, at Nicolai er ambitiøs såvel på TMT’s som på egne vegne Nicolai bliver en del af vores gode træningsmiljø, hvor han sammen med de mange andre unge og talentfulde spillere, vil skabe god konkurrence og udvikle sig både på og uden for banen. Nicolai er meget dedikeret til håndbolden, og er flittig på træningsbanen og i styrkelokalet. Vi ser et stort potentiale i Nicolai og glæder os til at følge hans udvikling på banen, hvor han er teknisk meget dygtig og en god afslutter. Han er ligeledes en hurtig spiller, som bliver vigtig i vores kontrafase. Det bliver et spændende samarbejde. Endelige ser vi det som et meget stort plus og i overensstemmelse med vores strategiske satsning, at Nicolai i lighed med langt de fleste spillere i vores trup, har valgt at flytte til Tønder kommune, når kontraktperioden begynder. Vi håber derfor, at vore sponsorer, tilhængere mv. vil tage godt imod såvel Nicolai som alle andre nye spillere som har og vil vælge at bosætte sig i Tønder kommune.”

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen, mobil: 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen,
TM Tønder Håndbold