Ungt andethold vinder i Middelfart
Ungt andethold vinder i Middelfart
Ungt andethold vinder i Middelfart
Ungt andethold vinder i Middelfart

Ungt andethold vinder i Middelfart

TMT 2 slår tophold med ung smal trup

Skrevet d. 29. november 2021 af
Kim Møller
Ungt andethold vinder i Middelfart

TMT 2 var en tur i Strib for at møde Middelfart i 3.division. Middelfart ligger helt i top i rækken, mens TM Tønder før kampen lå tre point efter. TM Tønder 2 var meget tyndt besat på dagen og kunne ikke gøre brug af de spillere der spillede mod TSØ i Tønderhallerne, på nogenlunde samme tid. Derfor var trænder Brian Smiedemann lidt udfordret, som han selv siger:

– Middelfart er et rigtig godt mandskab, bygget op omkring den tidligere TM Tønder keeper Christian Lynggaard samt den rigtig gode skytte Thomas Blicher Bech. De har desuden et par andre spændende bagspillere. Så jeg havde da lidt sommerfugle i maven ved afgang for det var jo et meget ungt mandskab jeg havde med til kampen, ligesom holdet sammensætning var lidt speciel ( 4 fløjspiller, 2 strege, 2 bagspiller + 2 keeper) så jeg var klar over at vi skulle angribe kampen lidt anderledes end normalt, da vi jo nok mangler lidt på fysikken, men tilgengæld har de unge knægte så meget talent og den helt rigtig indstilling til tingene, fortæller cheftræneren og fortsætter:

– Fra første fløjt havde vi valgt en meget offensiv tilgang til kampen, og den valgte vi at holde fast i hele kampen igennem. I denne weekend fik Lasse Roth fra U19 “æren” af at være den fremskudte i vores meget offensive forsvar , og hold nu op han gjorde det godt. Lars Muus Carstensen var tilbage igen som styrmand i forsvaret, og jeg må igen sende store roser til ham, for han binder tingene godt sammen, og er den helt rigtig leder for de unge, som de altid kan læne sig op af. Middelfart havde læst lidt på lektien og gav ikke meget plads til Kasper Lydriksen, men det de ikke havde taget højde for, er at han også er en god assist-spiller , hvilket især Jacob Orehøj (u19 spiller) nød rigtig godt af på højre fløj. Rune Schmidt (U19) spillede med et overblik og intelligens så det var en ren fornøjelsen, og hans spil-intelligens kunne især vore stregspillere nyde godt af.

Første halvleg blev en tæt affære hvor vi fulgtes godt af, men midt i halvlegen blev vi ramt af en dobbelt udvisning som kunne have haft betydning, men et helt igennem flot indsats af spillerne gjorde at vi kun tabte perioden med 1 mål. Så pause resultat på 14-13 var helt ok.
2 halvleg forløb i samme mønster som første, men pludselig fik Middelfart et overtag og kunne bringe sig i front med 3 mål, men igen viste de unge spillere mandsmod og kæmpede sig tilbage og med ca. 5 min igen fik vi udlignet til 24-24. De sidste 5 min havde vi maks overtag, og med 4 scoringer i træk kunne vi afgøre kampen til vores fordel og vinde 28-25.

– Selvom jeg fremhæver nogle spillere, så var det holdet som var den klare vinder, for alle mand ydede en kæmpe indsats, jeg bukker mig i støvet og kipper med hatten for hold nu op en præstation, slutter Brian Smidemann.

Holdet var:
Emil Mathiesen ( 12 redning)

Silas Kellner (2 redning),

Jacob Orehøj (5),

Mads W Mortensen (1),

Kasper Lydriksen (7),

Rune Schmidt (4),

Lasse Roth (1),

Lars Muus (8)

Søren Dethlefsen (1)

Jonas Jægerlund (1)

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ny Cheftræner til TM Tønder Håndbold

TM Tønder Håndbold Elite har ansat ny cheftræner til klubbens mandskab...
1 uge siden

En stor tak til en rigtig klubmand.

Når indeværende sæson er færdigspillet, skal TM Tønder Håndbold have ny...
2 uger siden

Flot træningskamp i Skærbæk

Uden Jesper Redlefsen, langtidsskadede Jaris Tobeler og Livio Klausen, der spillede...
2 uger siden

TMT startede året med sejr

DHK Flensburg har med Claus Lyngsøe og Magnus Frisk Jensen på...
2 uger siden

Velkommen til 2023

2022 er fortid og det har overordnet set været et fint...
4 uger siden

Et kvart sekund fra sejren

Det var en topklar Thomas Clausen, der bankede 4 af de...
5 dage siden

TM Tønder møder bundholdet

Da TM Tønder sidst i september gæstede Roskilde var vi i...
2 dage siden

Revanche til gode

Når TM Tønder på søndag drager til Århus nord for at...
1 uge siden

De 22 hold til støtteturen

Kreditbanken Det Blå Gymnasium 1 Det Blå Gymnasium 2 Det Blå...
3 uger siden

Fælles gåtur på søndag

Så er det snart søndag og årets første store begivenhed skydes...
3 uger siden

Støtteturen slutter med fælles hygge

Husker du da vi for et år siden gik den sidste...
4 dage siden