Vigtig sejr til U19 drenge

Vigtig sejr til U19 drenge

Der var nerve på, til søndagens kamp mellem TM Tønders U19 drenge og Oure Elite 2. Der skal spilles 10 kampe og Oure Elite 1 havde 13 point for 9 kampe, mens TMT havde samme point for 8 kampe, men var indbyrdes dårligst, da de tre point TMT har tabt, alle var til Oure Elite 1.

Dagens modstander Oure elite 2 kunne således hjælpe deres førstehold ved at vinde i Tønder og tabe den sidste kamp mod deres eget førstehold. Og om det var med nerverne uden på tøjet der gjorde det, skal være usagt, men et par fæle afbrændere af hjemmeholdet gjorde at vi kom bagud 2-4. Det blev dog snart hentet ind og ved 8-8 var alt lige. Der blev lavet lidt for mange tekniske fejl, men Mads Mortensen i målet hev heldigvis de nødvendige redninger frem, så TMT kunne gå til pause med en 15-14 føring.

Havde Oure ført det meste af 1.halvleg, så var det TMT der havde føringerne efter pausen. Flere gange var vi foran med to mål, men Oure blev ved med at hænge på. Efter pausen kom der også en del udvisninger til begge hold, uden at det gjorde den store forskel. Ved stillingen 22-20 havde TMT bolden, men der gik ikke længe før der stod 22-22. Der blev både fightet og løbet kontra fra TMT’s side og med tre mål i træk kom den største føring ved 25-22. Kort efter blev det dog 25-25 og TMT var i undertal. Den situation blev løst rigt flot og lige som TMT blev fuldtallige kunne de bringe sig på 28-25. Det tog pusten ud af Oure og via 31-26 endte kampen med en flot sejr på 31-27.

Nu venter en udekamp mod SGI i Esbjerg og her skal der hentes et enkelt point, med mindre Oure 2 tager point fra Oure 1, dagen før. Kampen i Esbjerg spilles lørdag den 25.marts kl.15.00 i Guldagerhallerne og det vil være rigtig fint med en god gang opbakning på lægterne.