Vigtig udekamp i vente

Vigtig udekamp i vente

Da HEI,Skæring kom til Tønder, den 3.oktober, var det med 1 point på kontoen. Deres topscorer Nicolaj Schytt Nielsen spillede sin første kamp i sæsonen, og med 10 mål gjorde han den store forskel, så kampen sluttede 21-22 i gæsternes favør. Siden fulgte en festlig oktober for århusinaerne med lutter sejre. Otte point efter sejre over TMT, Grindsted, Odense og Vendsyssel. Siden er det dog gået knap så festligt for sig, da november, december og januar kun har kastet et enkelt point af sig, dette dog et fornemt et af slagsen, da de spillede 26-26 mod Nordsjælland.

HEI har dermed 10 point på kontoen, mod TM Tønders 8, så det siger sig selv at det bliver en uhyggelig gyser i Skæringhallen på søndag klokken 17.45. Kan TMT vinde og samtidig scorer over 22 mål, bliver vi også bedst indbyrdes, hvilket også kan få fatal betydning, når det hele skal tælles sammen i slutningen af april, så vi taler i sandhed om en typisk firepointskamp.

Vi skal, modsat den seneste kamp i Ajax, være super koncentreret i alle 60 minutter, hvis vi skal besejre Schytt og co. Det nytter ikke at vi får disse udfald, hvor koncentrationen svigter. Det koster hurtigt 4-5 mål, og så er det op af bakke, så koncentration må være nøgleordet i Skæring. Selvfølgelig har Wolle og co også blikket rettet mod Schytt, for kan man få lukket ned for ham, har man taget et stort skridt.

Kampen spilles søndag klokken 17.45 for tomme tribuner. HEI plejer ikke at streame kampene i Skæring, så vi må nøjes med livescore denne gang. God weekend og tryk så lige tommelen for drengene, det ville være så skønt med en sejr. Sammen er vi stærke.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail