Vigtige point på spil i nord

Vigtige point på spil i nord

Det er to hold der higer efter point, når Elitesport Vendsyssel tager mod TM Tønder Håndbold i Vrå. TM Tønder har senest tabt fire kampe i træk, mens ESV har tabt de seneste fem kampe. Det efterlader de to hold side om side med 9 point, hvilket kun på et hængende hår holder begge over stregen der markerer direkte nedrykning.

I den omvendte kamp i runde et spillede TMT en fremragende 1.halvleg og ESV kunne prise sig lykkelige for at de kun var bagud 14-10. Efter pausen vendte det hele og TMT kunne være glade for at de overhovedet fik et point. ESV har overordnet set spillet en fin halvsæson, men det sætter sine spor når man taber fem kampe i streg. De har tre hjemmesejre på kontoen, Otterup, Odense og HEI. Deres topscorer er Oliver Prince med 58 mål, mens Daniel Holmen har scoret 56 gange.

TM Tønder har tabt de seneste fire kampe, nogle af dem mod modstandere vi havde forventet at slå. Vi er virkelig i pointnød og den seneste kamp i Odense giver noget at spekulere på. Vi afsluttede dårligt og det skal vi gøre bedre på lørdag. Chancerne tilspillede vi os, så det gælder bare om at score på chancerne. Vi skal også være bedre til at spille mod syv mod seks spillet og det burde vi kunne med de hurtige spillere vi har. Alt i alt gælder det om at få tempoet op igen og løbe med modstanderne. Lykkes vi med det kan vi også vinde i Vendsyssel.

Vi tror selvfølgelig at vi kan vende det hele igen, men det er nu, i December vi skal hente point, for efter jul venter et rigtig svært program.

Kampen spilles lørdag klokken 14.30