Visby er ny Projekt 26 partner

Visby er ny Projekt 26 partner

VIGTIGT AT VI STYRKER LOKALOMRÅDET

Endnu en lokal virksomhed har nu forpligtet sig som sponsor for TM Tønder indtil 2026 som Projekt 26 Partner. Kis og Peter Skrydstrup, der sammen ejer virksomhederne Visby Ejendomme og Visby Tømrer- og Murerforretning, har netop indgået samarbejde med klubben:

”Generelt støtter vi meget gerne lokalområdet, fordi det er vigtigt at bakke op om de initiativer, der er i nærmiljøet. TM Tønder er kommunens eneste elitesportshold, så det er naturligt for os at støtte, fordi hele kommunen får meget ud af at have et elitesportshold – både sportsligt og i form af kendskab til området og opbygning af image. Det er vigtigt, at vi er med til at sætte et positivt aftryk og vise, at det er fedt at bo i Tønder Kommune”, er parret enige om.

For Kis Gotthardsen Skrydstrup er det også vigtigt, at spillerne oplever, at området vil dem det godt:

”Vi skal vise spillerne, at vi vil dem og at vi gerne vil give dem en god tid i området og bakker op om at skabe mulighed for at de kan få en god fremtid inden for sporten. Samtidig er det vigtigt at bakke om det frivillige arbejde, for der bliver lagt en helt ufattelig stor indsats af de frivillige”, siger Kis.

De nye sponsorer sætter også stor pris på, at TM Tønder tager hånd om sponsorerne og skaber mulighed for at blive en del af et godt netværk.

”Vi er glade for at pengene kommer ud at arbejde aktivt og kan være med til at tiltrække unge til området og fastholde andre. Vi har en pligt til at støtte de ting, vi har i området, så vi fortsat har den arbejdskraft der er brug for og har tilbud, der kan tiltrække nye borgere. Det handler i virkeligheden om, at vi ikke spørger, hvad kommunen kan gøre for os, men hvad vi kan gøre for kommunen. Vi tanker for eksempel altid vores bil op lokalt, sender vores lærlinge på skole i det sønderjyske frem for på skoler andre steder i landet – og så engagerer vi os blandt andet gennem sponsorater. Hvis alle tænkte sådan, så ville vi sammen kunne skabe store ting”, siger Peter Skrydstrup.

Parret har drevet Visby Ejendomme siden 2005 og har i dag 100 lejemål i området. Tømrervirksomheden blev etableret fire år senere og i 2014 kom murerdelen til og i dag beskæftiger virksomhederne 26 ansatte. Og så har parret fire børn:

”Med vores støtte til blandt andet TM Tønder vil vi også gerne vise vores børn, at det har betydning, at man engagerer sig i sit nærområde. Udover at hjælpe andre, så betyder det også noget for ens egen mentale sundhed, at man er en del af noget større”, siger Kis.